Welkom op onze nieuwe website!

DennisSanchez

dinsdag 26 jul

← Terug naar overzicht

dinsdag 26 jul

De nieuwe website van Noor Infratechniek. Niet zomaar een nieuwe website. Maar letterlijk ook een nieuw seizoen voor het bedrijf! We zitten in een fase van groei en ontwikkeling. Van scale-up naar volledig volwassen bedrijf met een prachtig klant portfolio. We zijn trots op de stappen die we gemaakt hebben en kijken uit naar alles wat nog voor ons ligt.

Ook als team zijn we gegroeid in een stuk professionaliteit. Zo lopen er tegenwoordig meerdere nieuwe collega’s rond op kantoor die zich puur en alleen focussen op het verbeteren van administratieve processen en helderheid verschaffen de samenwerking met onze partners. Gezien wij maandelijks op voor tientallen opdrachtgevers op honderden locaties te vinden zijn, is dit wel zo belangrijk. 

Hoe dan ook, een nieuwe website dus! Ondanks dat we zonder website zijn gegroeid naar de plek waar we nu zijn, was het ook belangrijk om aan de buitenwereld te laten zien wie wij zijn. En daar hoort dus ook een hypermoderne website bij. We zijn heel erg benieuwd wat jij ervan vindt. Klik dus lekker even rond zou ik zeggen!

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner die jou kan ontzorgen en waar je op kunt bouwen? Kijk niet verder. We staan voor je klaar! Neem contact met ons op.